ورکشاپ سه روزه که از سوی ریاست تضمین کیفیت و اعتبار دهی در ولایت ننگرهار راه اندازی گردیده بود با تشریح تمام معیار های تضمین کیفیت و اعتبار دهی خاتمه یافت.

Akmal_admin
پنجشنبه ۱۴۰۰/۱۱/۷ - ۹:۴۷
asa

۷ دلو ۱۴۰۰
 ورکشاپ سه روزه که از سوی ریاست تضمین کیفیت و اعتبار دهی در ولایت ننگرهار راه اندازی گردیده بود با تشریح تمام معیار های تضمین کیفیت و اعتبار دهی خاتمه یافت.
 در این ورکشاپ برعلاوه هیئت رهبری و استادان پوهنتون ننگرهار مسئوولان پوهنتون های دولتی و خصوصی ولایات زون شرق کشور نیز شرکت نموده بودند.
 شاکر وحیدی رئیس تضمین کیفیت و اعتبار دهی از تمام شرکت کنندگان ورکشاپ خواست تا آنچه را در این ورکشاپ آموخته اند طی سیمینار ها و ورکشاپ های جداگانه به کارکنان اداری و تدریسی پوهنتون های مربوط شان آموزش دهند.
 موصوف گفت رهبری وزارت تحصیلات عالی به منظور بهبود کیفیت نهاد های تحصیلی و معیاری سازی این نهاد ها متعهد بوده و گام های را برداشته است.
 آقای وحیدی اضافه کرد که بخاطر رفع مشکلات و بحران کنونی کشور به کادر های علمی و مسلکی ضرورت است و کشور برای پیشرفت به پوهنتون های معیاری و با کیفیت نیازمند است.
 همچنان احسان الله ناصح معاون علمی پوهنتون ننگرهار و معاون علمی پوهنتون الفلاح به نمایندگی سایرین طی سخنان شان از فعالیت های وزارت تحصیلات عالی و به ویژه ریاست تضمین کیفیت و اعتبار دهی قدردانی کرده و وعده دادند تا معیار های تشریح شده را در پوهنتون های خود تطبیق نمایند.
 در ختم ورکشاپ برای فارغان تصدیق نامه های توزیع گردید.
شاکر وحیدی رئیس تضمین کیفیت و اعتبار دهی در ختم این ورکشاپ از نهاد های تحصیلات عالی ولایات ننگرهار، لغمان و کنر نیز دیدن کرده و ضمن استماع مشکلات مسئولان این نهاد ها جهت بهبود امور تحصیلی شان مشوره های لازم داد و وعده هر گونه همکاری را در زمینه ابراز داشت.

آخرین اطلاعیه ها

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۱ - ۶:۷
Background image

اطلاعیه عام تصمیم اعطای قرارداد

 

بدین وسیله به تأسی از فقره (2) ماده چهل و سوم قانون تدارکات به اطلاع عموم رسانیده می شود، وزارت تحصیلات عالی در نظر دارد، پروژه ترمیمات (6) عراده وسایط مربوط پوهنتون اسلامی بین . . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۵ - ۹:۲۶
Background image

اطلاعیه عام تصمیم اعطای قرارداد

 

بدین وسیله به تأسی از فقره (2) ماده چهل و سوم قانون تدارکات به اطلاع عموم رسانیده می شود، وزارت تحصیلات عالی در نظر دارد، پروژه تهیه وتدارک سولر سیستم برای جامعه دینی امام محمد(رح) . . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۵ - ۴:۵۵
Background image

بازگشت به اطلاعیه ها

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۵ - ۵:۳۰
Background image

جلسه شورای رهبری وزارت تحصیلات عالی، تحت ریاست سرپرست این وزارت دایر شد

 

در آغازجلسه محترم شیخ الحدیث مولوی نداء محمد ندیم صاحب در رابطه به فواید و ارزش اطاعت در اسلام صحبت نموده گفت اطاعت اساسی از رهبری و نظام در فرامین و احکامات است. 

محترم شیخ صاحب از. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۱ - ۱۳:۴۱
Background image

به هدف انجام بهتر امور کاری، سیستم حاضری الکترونیکی در وزارت تحصیلات عالی فعال گردید.

جلسه ی که به همین منظور تحت ریاست معین مالی و اداری وزارت تحصیلات عالی دایر گردید، در آغاز محترم الحاج مولوی حافظ محمد حامد حسیب معین مالی و اداری این وزارت، راجع به مسوولیت های وظیفوی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۲ - ۱۰:۱۰
Background image

معین علمی وزارت تحصیلات عالی در سومین مجمع جهانی کازان شرکت کرد.

 

شیخ ضیاءالرحمن الاریوبی، معین علمی وزارت تحصیلات عالی ا.ا.ا در سومین مجمع جهانی وزرای تحصیلات عالی و معارف که در شهر کازان، پایتخت جمهوری تاتارستان فدراسیون روسیه برگزار شد، اشتراک. . .

BACK TO NEWS