کلستر دور دوم بازنگری و انکشاف نصاب تحصیلی برنامه های ماستری رشته ی کامپیوتر ساینس و برنامه های لیسانس بخش تعلیم و تر بیه آغاز شد.

دوکتور لطف الله خیر خواه معین علمی وزارت تحصیلات عالی در مراسم افتتاح این کلستر در رابطه به ارزش کار استادان و متخصصان روی نصاب تحصیلی صحبت کرده گفت: « فکر کردن و نوشتن هر کلمه در نصاب تحصیلی، سر نوشت نسل های آینده را رقم می زند و این برای شما صدقه جاریه است.»
نامبرده روی بعد تربیوی علوم طبیعی تاکید کرده و از استادان خواست که در کنار آموزش تخنیکی کمپیوتر ساینس، به آموزش های تربیوی نیز توجه کنند. دوکتور لطف الله خیر الله خیر خواه افزود که در شرایط کنونی جهان به بهانه علم، تکنالوژی و پیشرفت، تجاوز های فرهنگی و فکری صورت می گیرد که جلو آن باید گرفته شود.
همچنان مفتی عبدالروف فراهی رییس نصاب تحصیلی وزارت تحصیلات عالی ازعلوم تجربیوی به عنوان نیاز جامعه یاد کرده گفت که به اندازه ی علوم دینی و اجتماعی باید روی آن کار شود. ایشان همچنان در دور دوم کلستر یاد شده روی تکمیل مفردات تاکید کرد.
سپس فرید احمد طنین عضو کمیسیون ملی نصاب تحصیلی در مورد چگونگی کار روی این کلستر پنج روزه تشریح داده و به اشتراک کننده گان معلومات ارایه کرد.