سرپرست وزارت تحصیلات عالی در دفتر کارش با سفیر کشور جاپان دیدار نمود.

ameen_admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۸/۱۰ - ۴:۱۱
kjfdkjdsfkjdskj


در این دیدار تاکویوشی کورمایا سفیر جاپان، فعالیت های سرپرست وزارت تحصیلات عالی را در راستای تقویت نظام تحصیلات عالی افغانستان ستایش نموده گفت که جاپان تلاش می نماید که میان افغانستان و جهان تعامل ایجاد نماید.
وی اضافه نموده گفت که ما با آسیب دیده گان زلزله هرات مساعدت کردیم و همچنان در حالات بحرانی آمده کمک به افغانستان می باشیم.
وی در کنار تکمیل پروژه های داکتر ناکامورا، در قسمت همکاری در بخش کار های بنیادی نظام تحصیلی افغانستان نیز وعده همکاری داد.
سپس شیخ الحدیث مولوی نداء محمد ندیم سرپرست وزارت تحصیلات عالی ضمن خوش آمدید به سفیر جاپان، در راستای مسئولیت جدید شان آرزوی موفقیت کرد.
نامبرده با اشاره به روابط نیک میان افغانستان و جاپان، از تلاش های کشور جاپان در حصه ایجاد روابط میان افغانستان و جهان قدردانی نموده گفت که جهانیان در حالات اضطرار بر علاوه کمک های شان، در بخش اعمار بنیادی افغانستان نیز سهم داشته باشند.

آخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۵/۶ - ۱۳:۲۲
Background image

اطلاعیه

لیست ها به لینک ذیل:

 

هرات

 

فراه

 

نیمروز

 

غور

 

بادغیس

شنبه ۱۴۰۴/۵/۴ - ۹:۵۶
Background image

فراخوانی مقالات

تفصیل محور های اصلی و فرعی در لینک ذیل است:

www.mohe.gov.af/sites

بازگشت به اطلاعیه ها

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۶ - ۱۶:۳۵
Background image

سیمینار یک روزه پیرامون تشریح فرامین عالیقدر امیرالمومنین حفظه الله تعالی ورعاه، برای مسوولین پوهنتون های خصوصی زون مرکز، در وزارت تحصیلات عالی برگزار شد

 

سیمینار یاد شده که به هدف تشریح و تطبیق فرامین امیر المؤمنین حفظه الله تعالی در پوهنتون های خصوصی برگزار شد، شیخ الحدیث مولوی نداء محمد ندیم وزیر تحصیلات عالی در مورد اهمیت چنین. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۶ - ۱۰:۲۲
Background image

وزیر تحصیلات عالی ضمن اشتراک در محفل فراغت ۶۲۰ تن محصل پوهنتون بامیان، شماری از پروژه ها را در این پوهنتون افتتاح کرد

 

محترم شیخ الحدیث مولوی نداء محمد ندیم وزیر تحصیلات عالی طی سفری رسمی خود به ولایت بامیان، در مراسم فراغت محصلان پوهنتون بامیان خطاب به محصلان گفت که در مسلک خود تخصص و کار کنند و با. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۶ - ۱۴:۱۳
Background image

سرپرست وزارت تحصیلات عالی ضمن اشتراک در مراسم فراغت محصلان پوهنتون غزنی، به ارزش ٣٦ میلیون افغانی، یک پروژه را افتتاح و دو پروژه ای دیگر را در آن پوهنتون به بهره‌ برداری سپرد

 

محترم شيخ الحدیث مولوی نداء محمد ندیم سرپرست وزارت تحصیلات عالی طی سفر رسمی خويش به ولایت غزنی ضمن اشتراک و سخنرانی در مراسم فراغت ۳۹۰ تن از پنج پوهنځی پوهنتون غزنی، به ارزش ٣٦. . .

BACK TO NEWS