به ابتکار ریاست دعوت و ارشاد وزارت تحصیلات عالی و همکاری پوهنتون پولی تخنیک کابل، رقابت سیرت النبی ﷺ میان محصلین این پوهنتون برگزار گردید.

eshaq_admin
شنبه ۱۴۰۱/۷/۱۶ - ۷:۱۲
dfgdf

در مراسم افتتاحیه این رقابت، رئیس دعوت و ارشاد وزارت تحصلات عالی، هیئت همراه شان، رهبری پوهنتون پول تخنیک کابل و محصلین اشتراک نموده بودند. 
در آغاز این نشست شیخ شاکر الله و حدت رئیس دعوت و ارشاد وزارت تحصلات عالی بروی ابعاد مختلف شخصیت نبی کریم صل الله علیه وسلم و اخلاق آن مبارک صحبت نمود. موصوف همچنان سیرت رسول الله صل الله علیه و سلم را برتمام مسلمانان یک نمونه عنوان نموده، از تمام محصلین خواست که در تمام عرصه های زندگی از سیرت رسول الله صل الله علیه و سلم پیروی نمایند.
شیخ شاکرالله و حدت بر علاوه با ارزش خواندن سیرت نبی صل الله علیه و سلم، چنین رقابت ها را مفید و مهم دانسته در مورد چگونگی این رقابت معلومات همه جانبه ارایه نمود.
قابل یاد آوری است که در این پروسه تنها محصلین و کارمندان پوهنتون پولی تخنیک کابل اشتراک نموده میتوانند. پروسه ثبت نام این رقابت امروز شنبه 16 میزان سال روان شروع و بعد از ختم پروسه ثبت نام؛ آزمون اخذ میگردد.

آخرین اطلاعیه ها

یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۹ - ۴:۱۷
Background image
یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۲ - ۱۱:۶
Background image

اطلاعیه تصمیم اعطای قرارداد

 

بدین وسیله به تأسی ازفقره (2) ماده چهل و سوم قانون تدارکات به اطلاع عموم رسانیده می شود، وزارت تحصیلات عالی در نظر دارد، قرارداد پروژه اعمار دواخانه شفاخانه های کادری مرکز و ولایت . . .

بازگشت به اطلاعیه ها

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۷ - ۱۱:۳۳
Background image

برنامه های جدید دوکتورا، ماستری و لیسانس طی جلسه شورای عالی وزارت تحصیلات عالی ایجاد شد

 

نشست شورای عالی تحصیلات عالی به ریاست محترم شیخ الحدیث مولوی نداء محمد ندیم وزیر این وزارت، با عضویت معین صاحبان وزارت های اقتصاد، مالیه و معارف، هیآت رهبری پوهنتون های مرکزی و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۳ - ۱۵:۵۵
Background image

کنفرانس داخلی سه روزه «انقلاب صنعتی برای توسعه پایدار افغانستان» با ارایه مقالات در پوهنتون البیرونی به پایان رسید

 

کنفرانس داخلی سه روزه که از سوی وزارت تحصیلات عالی در پوهنتون البیرونی کاپیسا آغاز شده بود، با مراسم اختتامیه که در آن داکتر فاروق اعظم مشاور وزارت انرژی و آب، نمایندگان وزارت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۱ - ۱۳:۵
Background image

کنفرانس داخلی «انقلاب صنعتی برای توسعه پایدار افغانستان» در پوهنتون البیرونی آغاز شد

 

در مراسم افتتاحیه کنفرانس یاد شده، وزیر تحصیلات عالی، وزیر صنعت و تجارت، معین علمی وزارت تحصیلات عالی، معاون والی ولایت کاپیسا، شماری از رییس صاحبان وزارت های صنعت و تجارت و تحصیلات. . .

BACK TO NEWS