کنفرانس ملی تحت نام « جاذبه های گردشگری افغانستان» با اشتراک اعضای کابینه ا.ا.ا در پوهنتون بدخشان امروز آغاز شد.

ameen_admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۳/۶ - ۳:۴۴
fdsfsdfsd


به این کنفرانس سه روزه (۱۰۸) مقاله علمی-تحقیقی از سوی نهاد های تحصیلی داخلی و خارجی ارسال گردیده است که (۴۰) مقاله درجه اول آن در کنفرانس ارایه خواهد شد.
مولوی عبدالسلام حنفی معاون اداری ریاست الوزرا طی صحبت های شان در این کنفرانس از برگزاری آن ابراز خرسندی نموده گفت: «جای خوشی است که کادر های علمی افغانستان زیبایی های افغانستان را به مردم افغانستان و جهان معرفی و در رابطه به دیدن جاهای سیاحتی کشور معلومات می دهند.»
شیخ الحدیث مولوی ندا محمد ندیم سرپرست وزارت تحصیلات عالی کنفرانس متذکره و مقالات مرتبط به آن را در راستای جلب گردشگران مهم خوانده گفت: « این کنفرانس و مقالاتی که در مورد جاذبه های گردشگری تحریر شده اند، نتایج خوبی برای جوانان ما و همچنین گردشگران خارجی خواهند داشت.»
همچنان قاری دین محمد حنیف وزیر اقتصاد روی فعالیت های وزارت اقتصاد پیرامون رشد صنعت سیاحتی در افغانستان، جلب جهانیان و در مورد تمدن و فرهنگ افغانستان صحبت کرد.
متعاقباَ دوکتور لطف الله خیر خواه معین علمی وزارت تحصیلات عالی طی سخنانی خویش در رابطه به اهمیت کنفرانس متذکره صحبت نموده گفت که جاذبه های گردشگری افغانستان مانند معادن آن خام باقی مانده است؛ نیاز به کشف این جاذبه ها و تحقیق آن می باشد.
پس از آن مولوی نظر محمد نیازی رییس پوهنتون بدخشان نیز در مورد نیازمندی ها و ارزش برگزاری کنفرانس یاد شده گفت که برای برگزاری این کنفرانس، نیاز شدید احساس می شد، چون افغانستان جاذبه های گردشگری وسیعی دارد که نیاز به جلب توجه جهانیان حساس می گردید.
قابل ذکر است که 108 مقاله ارسال شده به این کنفرانس، پس توحید و ترتیب با وزارتخانه های سکتوری که در حوزه گردشگری فعالیت می کنند شریک خواهد شد تا در راستای تهیه پالیسی ها و طرح های خویش از آن استفاده نمایند. همچنان در کنار دادن امتیازی مالی به استادان و نویسندگان، مقالات ذکر شده در حصه ترفیع استادان نیز حساب خواهد شد.

آخرین اطلاعیه ها

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۱ - ۶:۷
Background image

اطلاعیه عام تصمیم اعطای قرارداد

 

بدین وسیله به تأسی از فقره (2) ماده چهل و سوم قانون تدارکات به اطلاع عموم رسانیده می شود، وزارت تحصیلات عالی در نظر دارد، پروژه ترمیمات (6) عراده وسایط مربوط پوهنتون اسلامی بین . . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۵ - ۹:۲۶
Background image

اطلاعیه عام تصمیم اعطای قرارداد

 

بدین وسیله به تأسی از فقره (2) ماده چهل و سوم قانون تدارکات به اطلاع عموم رسانیده می شود، وزارت تحصیلات عالی در نظر دارد، پروژه تهیه وتدارک سولر سیستم برای جامعه دینی امام محمد(رح) . . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۵ - ۴:۵۵
Background image

بازگشت به اطلاعیه ها

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۱ - ۱۳:۴۱
Background image

به هدف انجام بهتر امور کاری، سیستم حاضری الکترونیکی در وزارت تحصیلات عالی فعال گردید.

جلسه ی که به همین منظور تحت ریاست معین مالی و اداری وزارت تحصیلات عالی دایر گردید، در آغاز محترم الحاج مولوی حافظ محمد حامد حسیب معین مالی و اداری این وزارت، راجع به مسوولیت های وظیفوی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۲ - ۱۰:۱۰
Background image

معین علمی وزارت تحصیلات عالی در سومین مجمع جهانی کازان شرکت کرد.

 

شیخ ضیاءالرحمن الاریوبی، معین علمی وزارت تحصیلات عالی ا.ا.ا در سومین مجمع جهانی وزرای تحصیلات عالی و معارف که در شهر کازان، پایتخت جمهوری تاتارستان فدراسیون روسیه برگزار شد، اشتراک. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۱ - ۱۰:۳۳
Background image

هیئت عالی رتبه وزارت های تحصیلات عالی و معارف ا.ا.ا با معین وزارت معارف روسیه در مورد گسترش همکاری های علمی بحث و گفتگو کردند.

 

شیخ ضیاء الرحمن الاریوبی، معین علمی وزارت تحصیلات عالی، مولوی سخا الله سعید معین وزارت معارف و هیئت همراه شان در حاشیه سومین فورم بین المللی وزرای تحصیلات عالی و معارف در شهر کازان،. . .

BACK TO NEWS