نشستی سرپرست وزارت تحصیلات عالی با مسوولان لیلیه های مرکز

Anonymous (not verified)
یکشنبه ۱۳۹۸/۱۰/۱۵ - ۵:۵۳
دیدار

به منظور بهبود وضعیت لیلیه ها به ویژه لیلیه های مرکز و رسیدگی بهتر به خواست های معقول محصلان شامل لیلیه ها امروز نشستی تحت ریاست پوهنمل عبدالتواب بالاکرزی معین علمی و سرپرست وزارت تحصیلات عالی دایر شد.

در این نشست پوهاند دکتور بری صدیقی معین امورمحصلان، پوهنمل حمیدالله فاروقی رییس پوهنتون کابل و مشاور ریاست جمهوری در امور تحصیلات عالی، تعدادی از رؤسای ادارات مرکزی وزارت تحصیلات عالی، آمرین لیلیه های مرکز، و دو تن از نمایندگان محصلان شامل لیلیه های اناث و ذکور اشتراک ورزیدند.

پوهنمل عبدالتواب بالاکرزی گفت، که لیلیه ها به مثابه مراکز استقرار محصلان نیازمند، جهت پیشبرد امور تحصیلی شان بوده و باید تمام امکانات و سهولت های لازم جهت آرامش روانی و آماده سازی آنان برای کسب بهتر علم و دانش مهیا گردد.

سرپرست وزارت تحصیلات عالی در این نشست گزارشات مسوولان لیلیه های مرکز در مورد چگونگی وضعیت لیلیه های یاد شده و همچنان خواست ها و پیشنهادات نمایندگان محصلان شامل این لیلیه ها را استماع نموده توجه به ارزش های اسلامی، فرهنگ افغانی و مصئونیت امنیتی را از موارد جدی خواند که باید در لیلیه ها بیشتر روی آن تمرکز صورت گیرد.

دیدار

پوهنمل بالاکرزی به ریاست های مربوطه هدایت داد تا با تمام امکانات، نیازمندی های محصلان لیلیه ها را در بخش های مختلف اعاشه، اباته، ورزش، سالون مطالعه، کانتین، انترنت و کمک های اولیه صحی مرفوع ساخته و برای تامین نظم و دسپلین در لیلیه ها روی یک میکانیزم دوامدار بررسی از لیلیه ها و تدوین طرزالعمل های مشخص کار شود.

سرپرست وزارت تحصیلات عالی تدویر برنامه های فرهنگی و ورزشی را در تقویت فرهنگ زندگی در لیلیه ها و رفع انواع مشکلات روانی و افسردگی ها موثر خوانده از مسوولان مربوط خواست تا در همکاری با نمایندگان محصلان لیلیه ها برنامه های را در زمینه راه اندازی نمایند.

پوهنمل بالاکرزی پیشنهادات مسوولان لیلیه ها را در رابطه به افزایش تشکیل لیلیه ها جهت بهبود امور خدماتی مورد تائید قرار داده گفت که تلاش های جدی صورت گیرد تا تمام کارمندان خدماتی در لیلیه های دختران، اناث باشند.
معین علمی و سرپرست وزارت تحصیلات عالی با تاکید به نقش خود محصلان در بهبود وضعیت لیلیه های شان هدایت داد تا یک هیات از نمایندگان محصلان، روسا و مسوولان ادارات ذیربط تحت ریاست رئیس اداری و زیربنا های وزارت تحصیلات عالی ایجاد گردد و وضعیت لیلیه های مرکز را مجدداً مورد بررسی قرار دهند و در پرتو آن آمادگی های لازم را قبل از آغاز سمستر بهاری داشته باشند. این هیات قرار است گزارش شان را در جلسه هفته آینده ارائه نموده و راه های حل را جهت رفع مشکلات پیشنهاد نمایند و در نهایت یک مودل مشخص برای بهبود وضعیت لیلیه های مرکز و ولایات تهیه گردیده و تطبیق گردد.

آخرین اطلاعیه ها

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۱ - ۶:۷
Background image

اطلاعیه عام تصمیم اعطای قرارداد

 

بدین وسیله به تأسی از فقره (2) ماده چهل و سوم قانون تدارکات به اطلاع عموم رسانیده می شود، وزارت تحصیلات عالی در نظر دارد، پروژه ترمیمات (6) عراده وسایط مربوط پوهنتون اسلامی بین . . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۵ - ۹:۲۶
Background image

اطلاعیه عام تصمیم اعطای قرارداد

 

بدین وسیله به تأسی از فقره (2) ماده چهل و سوم قانون تدارکات به اطلاع عموم رسانیده می شود، وزارت تحصیلات عالی در نظر دارد، پروژه تهیه وتدارک سولر سیستم برای جامعه دینی امام محمد(رح) . . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۵ - ۴:۵۵
Background image

بازگشت به اطلاعیه ها

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۵ - ۵:۳۰
Background image

جلسه شورای رهبری وزارت تحصیلات عالی، تحت ریاست سرپرست این وزارت دایر شد

 

در آغازجلسه محترم شیخ الحدیث مولوی نداء محمد ندیم صاحب در رابطه به فواید و ارزش اطاعت در اسلام صحبت نموده گفت اطاعت اساسی از رهبری و نظام در فرامین و احکامات است. 

محترم شیخ صاحب از. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۱ - ۱۳:۴۱
Background image

به هدف انجام بهتر امور کاری، سیستم حاضری الکترونیکی در وزارت تحصیلات عالی فعال گردید.

جلسه ی که به همین منظور تحت ریاست معین مالی و اداری وزارت تحصیلات عالی دایر گردید، در آغاز محترم الحاج مولوی حافظ محمد حامد حسیب معین مالی و اداری این وزارت، راجع به مسوولیت های وظیفوی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۲ - ۱۰:۱۰
Background image

معین علمی وزارت تحصیلات عالی در سومین مجمع جهانی کازان شرکت کرد.

 

شیخ ضیاءالرحمن الاریوبی، معین علمی وزارت تحصیلات عالی ا.ا.ا در سومین مجمع جهانی وزرای تحصیلات عالی و معارف که در شهر کازان، پایتخت جمهوری تاتارستان فدراسیون روسیه برگزار شد، اشتراک. . .

BACK TO NEWS