در رابطه به آغاز پروسه ارزیابی اسناد فارغان مدارس دینی برای مسؤولان پوهنتون های دولتی و مسؤلان زون های مربوط از سوی رئیس دعوت و ارشاد وزارت تحصیلات عالی معلومات ارائه گردیده در زمینه هدایات لازم داده شد.

Akmal_admin
دوشنبه ۱۴۰۱/۲/۱۹ - ۹:۵۸
a

۸/۱۰/۱۴۴۳

در رابطه به آغاز پروسه ارزیابی اسناد فارغان مدارس دینی برای مسؤولان پوهنتون های دولتی و مسؤلان زون های مربوط از سوی رئیس دعوت و ارشاد وزارت تحصیلات عالی معلومات ارائه گردیده در زمینه هدایات لازم داده شد.

شیخ شاکرالله وحدت رئیس دعوت و ارشاد وزارت تحصیلات عالی در نشستی که با مسؤولان نهاد های تحصیلی دولتی و مسؤلان ارزیابی اسناد یاد شده در سطح زون ها از طریق ویدیو کنفرانس انجام داد از آنان خواست تا در پروسه ارزیابی شان از صداقت کار گرفته و جلو هر نوع جعل کاری در این راستا را بگیرند.

موصوف هم چنان گفت:« در پروسه ارزیابی اسناد دینی باید از هر نوع قوم پرستی و سمت پرستی خود داری نموده و به تمام اسناد به موقع رسیدگی صورت گیرد.»

در این نشست شرکت کنندگان نظریات و سوالات شان را ارائه نمودند که از سوی رئیس دعوت و ارشاد وزارت تحصیلات عالی پاسخ داده شد.

آخرین اطلاعیه ها

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۱ - ۶:۷
Background image

اطلاعیه عام تصمیم اعطای قرارداد

 

بدین وسیله به تأسی از فقره (2) ماده چهل و سوم قانون تدارکات به اطلاع عموم رسانیده می شود، وزارت تحصیلات عالی در نظر دارد، پروژه ترمیمات (6) عراده وسایط مربوط پوهنتون اسلامی بین . . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۵ - ۹:۲۶
Background image

اطلاعیه عام تصمیم اعطای قرارداد

 

بدین وسیله به تأسی از فقره (2) ماده چهل و سوم قانون تدارکات به اطلاع عموم رسانیده می شود، وزارت تحصیلات عالی در نظر دارد، پروژه تهیه وتدارک سولر سیستم برای جامعه دینی امام محمد(رح) . . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۵ - ۴:۵۵
Background image

بازگشت به اطلاعیه ها

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۵ - ۵:۳۰
Background image

جلسه شورای رهبری وزارت تحصیلات عالی، تحت ریاست سرپرست این وزارت دایر شد

 

در آغازجلسه محترم شیخ الحدیث مولوی نداء محمد ندیم صاحب در رابطه به فواید و ارزش اطاعت در اسلام صحبت نموده گفت اطاعت اساسی از رهبری و نظام در فرامین و احکامات است. 

محترم شیخ صاحب از. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۱ - ۱۳:۴۱
Background image

به هدف انجام بهتر امور کاری، سیستم حاضری الکترونیکی در وزارت تحصیلات عالی فعال گردید.

جلسه ی که به همین منظور تحت ریاست معین مالی و اداری وزارت تحصیلات عالی دایر گردید، در آغاز محترم الحاج مولوی حافظ محمد حامد حسیب معین مالی و اداری این وزارت، راجع به مسوولیت های وظیفوی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۲ - ۱۰:۱۰
Background image

معین علمی وزارت تحصیلات عالی در سومین مجمع جهانی کازان شرکت کرد.

 

شیخ ضیاءالرحمن الاریوبی، معین علمی وزارت تحصیلات عالی ا.ا.ا در سومین مجمع جهانی وزرای تحصیلات عالی و معارف که در شهر کازان، پایتخت جمهوری تاتارستان فدراسیون روسیه برگزار شد، اشتراک. . .

BACK TO NEWS