جلسه انسجام امور کاری معینیت مالی و اداری وزارت تحصیلات عالی، به ریاست مولوی حافظ محمد حامد حسیب معین مالی و اداری این وزارت، دایر شد.

ameen_admin
دوشنبه ۱۴۰۲/۱/۱۴ - ۸:۴۴
fdsfsfdsf

جلسه یاد شده که با تلاوت آیات چند از قرآن عظیم الشان آغاز شد، در ابتدا معین مالی و اداری وزارت تحصیلات عالی در مورد برنامه های وزارت تحصیلات عالی صحبت نموده گفت که به فضل خدواند متعال امور کاری این وزارت به شکل منظم و مطابق پلان پیش می ورد.
وی همچنان از رؤسا تحت اثر این معینیت خواست تا هر اداره مطابق صلاحیت های وظیفوی شان، امور کاری خویش را به پیش برده و از تداخل کاری جلوگیری نمایند.
سپس اعضای جلسه مطابق آجندا پیرامون بهبود وضعیت لیلیه های مرکز و ولایات، چگونگی آغاز برنامه های شبانه پوهنتون بامیان، وسایط نقلیه جدید این وزارت و سایر موضوعات بحث کرده و در زمینه فیصله های لازم اتخاذ نمودند.

آخرین اطلاعیه ها

چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۳ - ۱۰:۳۲
Background image

اطلاعیه تصمیم اعطای قرارداد

 

بدین وسیله به تأسی از فقره (2) ماده چهل و سوم قانون تدارکات به اطلاع عموم رسانیده می شود، وزارت تحصیلات عالی در نظر دارد، پروژه تدارک وسایل تکنالوژی مرکز وزارت بابت سال مالی 1404 را . . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۴ - ۵:۱
Background image

اطلاعیه عام تصمیم اعطای قرارداد

 

موضوع: اطلاع عقد قرارداد پروژه تهیه و تدارک قرطاسیه جات و مواد تنظیفاتی مورد ضرورت شفاخانه تدریسی علی آباد بابت سال مالی 1404.

بدین وسیله به تأسی ازفقره (2) ماده چهل و سوم قانون . . .

شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۲ - ۹:۱۸
Background image

اعلان نتایج امتحانات مراحل عالیه وعالمیه

به تمام علمای کرام ولایت‌های غور، دایکندی و بدخشان که در امتحانات شش ‌روزه مراحل عالیه و عالمیه ماه شوال سال ۱۴۴۶هـ.ق اشتراک کرده و موفق شده‌اند، اطلاع داده می‌شود که می ‌توانند نتایج . . .

بازگشت به اطلاعیه ها

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۷/۱ - ۱۵:۱
Background image

وزیر تحصیلات عالی طی گردهمایی بزرگی در پوهنتون هرات، با استادان، محصلان و کارمندان این پوهنتون دیدار و سخنرانی نمود.

 

در گردهمایی یاد شده رئیس شورای علماء، رئیس امر بالمعروف و نهی از منکر، هیئت رهبری پوهنتون هرات، هیئت رهبری پوهنتون‌های خصوصی ولایت هرات، استادان و جمع کثیری از محصلان شرکت کرده بودند. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۳۱ - ۱۴:۳۷
Background image

وزیر تحصیلات عالی طی سفر رسمی به ولایت بادغیس، به ارزش حدود ۴۴ میلیون افغانی کار شماری از پروژه‌ها را در پوهنتون بادغیس افتتاح و در یک گرد همایی بزرگ نیز سخنرانی کرد.

 

پروژه‌ هایی که از سوی شیخ ‌الحدیث مولوی نداء محمد ندیم صاحب وزیر تحصیلات عالی در پوهنتون بادغیس افتتاح شد، شامل ساخت جاده‌ های حلقوی پوهنتون، اعمار مسجد، دیوار احاطوی، دروازه پوهنتون. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۳۱ - ۴:۴۳
Background image

پوهنتون علوم طبی کابل از سه رشته ‌ی طبی خویش، ۲۱۴ تن داکتر را فارغ و طی محفلی با شکوه تقدیم جامعه‌ ی طبی کشور کرد.

محفل یاد شده که در پوهنتون علوم طبی کابل «ابو علی ابن سینا» برگزار شد، شیخ عبدالله سیحان معین امور محصلان وزارت تحصیلات عالی، در حالیکه شماری از مقامات بلند رتبه‌ ا.ا.ا، هیئت رهبری. . .

BACK TO NEWS